#8: Shura Glasmacher: zelfvertrouwen, zelf-liefde en power door middel van dans, kleur en beweging

SHURA GLASMACHER, docent, choreograaf & danskunstenaar

Shura Glasmacher is een veelzijdig talent. Ze is docent, choreograaf, was costume designer voor de dansvoorstellingen “Tabula Rasa” (2017-2018), “Ne me quitte pas” (2016-2017), “Under my skin” (2015-2016) en “Glass” (2014-2015) van Isabelle Beernaert en ze is danskunstenaar. In deze aflevering vertelt ze onder andere over haar Indische roots, hoe dans binnen haar gezin een gemeenschappelijke factor is, maar ook wat haar kinderen uniek maakt, en hoe zij als danskunstenaar door middel van een danstekening mensen letterlijk uit hun comfortzone helpt en zo hun ware levenskracht ervaren.
Ze deelt haar drijfveer als mens, ondernemer, moeder en levenspartner.

“Het is mijn missie dat jij jouw levenskracht voelt in wie je bent, waar je in gelooft en voor staat om jouw leven voluit te leven en moed te tonen om je hart te volgen.
Om dat te bereiken breng ik als ervaren docent, choreograaf en danskunstenaar beweging, kleur en inzicht samen in een danstekening om te ontdekken wie je diep van binnen bent en welke doelgerichte stappen je kan zetten om een betere versie van jezelf te worden door een hoger bewustzijn. Naast het maken van Danstekeningen werk ik aan Dansprojecten (performances eind november en december), Lost Connections en projecten voor het onderwijs met Power in Motion.”

LOST CONNECTIONS
art project by Ellis Schoonhoven
co-producer & choreographer Shura Glasmacher

Connect with Shura Glasmacher

SHURA GLASMACHER
Website:
www.shura.eu | Danstekening: www.danstekening.nl
Instagram: @shuradance
Facebook-pagina: Shura Dance

Binnenkort kun je inspiratie-tools op haar website downloaden én start ze haar 3-maandenprogramma (100 dagen) om met beweging en kleur jouw levenskracht te ontdekken, je hart te volgen en te gaan leven.

POWER IN MOTION
Website:
Power in Motion – Maximaal Geluk In het Onderwijs: ilovepim.nl
Instagram: @pimpowerinmotion
Facebook-pagina: Power In Motion

LOVE THIS PODCAST?

Latest Podcasts

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here