#4: Kamroen Farzan van Breastflower: leven en liefhebben na een borstamputatie

KAMROEN FARZAN, oprichter Breastflower.

Breastflower is de eerste en daarmee unieke Haute Couture Accessory voor vrouwen met een mastectomie.

“BREASTFLOWER is het eerste en unieke Borstjuweel dat ik als Haute Couture Accessory voor vrouwen met een borstamputatie heb gelanceerd op 25 mei 2020. Zij is ontstaan vanuit mijn behoefte om mijn vrouwelijkheid in alle aspecten (met name op het gebied van intimiteit) opnieuw te definiëren toen ik in 2018 borstkanker had en hiervoor een borstamputatie onderging.

Ik zou graag mijn verhaal van Breastflower over positiviteit, kracht en vrouwelijkheid ná een borstamputatie willen delen met andere vrouwen.
Breastflower wil zich als een nieuw geluid met betrekking tot borstkanker laten horen . Een geluid vanuit Positiviteit, Optimisme, Waardigheid, Elegantie en Stijl ten aanzien van de taboe die heerst rondom borstkanker en borstamputatie, want vaak wordt er niet open over gesproken en heerst er negativiteit over.
Door mijn eigen ervaring te vertellen zou ik dan ook graag het heersende beeld dat in de media en maatschappij leeft, willen veranderen. Want juist door het positieve gevoel en beleving dat Breastflower mij geeft, zou ik dit het liefst met andere vrouwen over de hele wereld willen delen.

Ik wil laten zien dat elke vrouw mooi is;
óók na een borstamputatie!”

Breastflower “The breast jewel” : How a magic feeling starts

Connect with Kamroen Farzan

MUSIC FOR GOOD VIBES (ZOALS GENOEMD IN DE PODCAST)

Love Is Contagious (1987) - Taja Sevelle

Gettin' Jiggy Wit It - Will Smith

LOVE THIS PODCAST?

Latest Podcasts

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here