#14 CHEYENNE SMAAL: “Take Back Your Power”: van overleven naar levenslust en onvoorwaardelijke zelf-liefde

“DIVA OF DIVERSITY” CHEYENNE SMAAL
CHANGE AGENT, SPEAKER, COACH, HR MANAGER

 

Cheyenne is op missie: de wereld in kleine stappen iedere dag wat mooier maken. Geboren als eerste zoon binnen een trotse Hindoestaans-Surinaamse familie, opgegroeid in een arme omgeving in combinatie met huiselijk geweld, verslaving, zware verwaarlozing en misbruik, maakten het lange tijd lastig en onveilig voor haar om een “normaal” leven te leiden.

En toch is het haar gelukt om uit haar liefdeloze leven te stappen en zich te transformeren naar de powervrouw die ze nu is. Ze is de belichaming van diversiteit en inclusie door haar biculturele achtergrond als transvrouw, vrouw van kleur met een arme achtergrond met een leven vol taboe en beperkende patronen.
Kortom, met recht the Diva of Diversity!

Als HR-manager, trainer en coach transformeert Cheyenne tegenwoordig de meest ingewikkelde teams (met ongezonde teamdynamieken en onderstromen) naar high performance teams. Ze is een veelgevraagde spreker op het gebied van inclusie, diversiteit, leiderschap en transpower voor scholen, bedrijven en op events en is in te schakelen als transformatie- en teamcoach vanuit haar onderneming Cheyenne Smaal Coaching & Training.

“Ik geloof dat een ieder erbij hoort. Ondanks alle afwijzingen in welke vorm dan ook. Je hoort erbij. Je kunt alles bereiken wat je wilt, wanneer jij jezelf kunt accepteren en verantwoordelijkheid wilt nemen voor je eigen gedrag. 
When you can dream it, you can be it. Embrace you, embrace life.”

Connect with Cheyenne SmaalLOVE THIS PODCAST?

Latest Podcasts

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here