#12: Irina Verwer: Zelfzorg en verzachting in turbulente tijden. Hoe doe je dat?

IRINA VERWER, YOGADOCENTE, COACH EN SCHRIJVER


Hoe maak je nieuwe keuzes die goed voor jezelf zijn wanneer je beseft dat je huidige situatie niet meer goed of niet veilig voelt?

Zelfzorg, zelfliefde en authenticiteit werden al op jonge leeftijd belangrijke thema’s voor Irina. Ze is erin gedoken, heeft ze uitgeplozen, heeft ermee gespeeld en heeft ze zich steeds meer eigen gemaakt. Ze heeft voeding, yoga en ayurveda eraan verbonden en is haar passie voor deze thema’s gaan delen met anderen. Dat doet ze sinds 2005. Een-op-een en voor groepen. Via haar artikelen in het Yoga Magazine, in Yoga International en middels haar twee yogische kookboeken. Irina leidt retreats over de hele wereld, geeft les aan yogadocentenopleidingen, organiseert workshops en masterclasses en geeft online lessen bij Ekhart Yoga.

Irina is voor velen een inspiratiebron en begeleidt mensen om nog beter voor zichzelf te zorgen – zodat ook zij vol passie, liefde en overvloed kunnen leven.

Fun facts:
Irina is gediplomeerd vegan chef, heeft nog nooit een prijsvraag gewonnen, maakt een mean matcha latte en woont sinds de eerste lockdown van 2020 met haar liefde in Berlijn.

Connect with Irina Verwer

LOVE THIS PODCAST?

Latest Podcasts

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here