#32: Ondernemen, leven en liefde als missie met Felicia Lin

Ondernemen, leven en liefde als missie

Felicia Lin is business coach voor multigepassioneerde ondernemers, eigenaar van LIN Videomarketing en co-founder van de “Online Coach”. Ze is een ambitieuze vrouw met een visie, 25 lentes jong, een wereldreiziger, eager om de beste versie van haarzelf te zijn, houdt van boksen, bergen beklimmen en meal preppen.

In het verleden was Felicia bang om haar dromen na te jagen. Ze hield te veel rekening met de meningen van anderen en was bang om zichzelf op de voorgrond te plaatsen en ‘te zichtbaar’ te zijn.
Dit veranderde toen ze in maart 2019 te maken kreeg met ernstige RSI-klachten die het signaal afgaven dat ze niet haar volledige potentie benutte. Op dat moment werd het noodzaak om haar leven drastisch te veranderen.⁣..

Haar persoonlijke ontwikkelingsreis begon en daarnaast richtte ze succesvolle bedrijven op.

In deze aflevering neemt ze je mee naar haar meest recente ontwikkeling in haar leven. Onlangs behaalde ze haar NLP Practicioner certificaat, waarin ze een intens helingsproces onderging en…trok ze een nieuwe liefde in haar leven aan.

 

 

LISTEN TO THE PODCAST

WATCH THE VIDEO

FOLLOW & CONTACT FELICIA LIN

DOWNLOAD WERKBOEK + GRATIS STRATEGIESESSIE

Supertof dat jij de Podcast aflevering van MultiWoman & Co. hebt beluisterd waarin ik te gast ben. Graag wil ik je bedanken voor jouw tijd en aandacht door onderstaand werkboek gratis ter beschikking te stellen. Je mag mij via de mail (info@felicialin.nl) het ingevulde werkboek retour sturen. Ik geloof in the gift of giving. Op het moment dat je het ingevuld retour zendt, ontvang je een op maat gemaakt advies van mij en bespreken we dit door in een gratis strategiesessie.

Felicia Lin
Business Coach voor Multipreneurs (en Video Ondernemers)

SUBSCRIBE & FOLLOW

Latest Podcasts

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here