#30: Zichtbaarheid vanuit de Aziatische cultuur

Zichtbaarheid vanuit de Aziatische cultuur

In deze aflevering spreek ik met life & business coach Thanh Nguyen. Geboren en getogen in Rotterdam met Vietnamese roots, richt ze zich specifiek op Aziatische Nederlanders. Het viel haar op dat er relatief weinig Aziatische Nederlanders zichtbaar zijn en vroeg zich af hoe dat eigenlijk komt. Zit het in de cultuur of is het iets anders?

De Aziatische community staat er om bekend dat ze vrij gesloten zijn. Ze zijn heel ondernemend, zelfvoorzienend en echte survivors. Ze doen het liever alleen en ploeteren liever door dan dat ze om hulp vragen.

Thanh vertelt over haar eigen innerlijk conflict over het “Oosterse” en “Westerse” deel, bij welke mooie vraag ze dicht sloeg en het belang van jezelf laten zien, ook als, of misschien juist omdat, het tegen je natuur en cultuur indruist.

Zo kan ik je vertellen dat het haar “schuld” is dat ik over de drempel gestapt ben en mijn podcast vanaf nu ook op video uitbreng! ☺️

We nodigen je daarom uit om iets te kiezen waar je een gezonde adrenaline rush van krijgt.
Niet omdat het moet, maar omdat het kan. Laat je het ons weten wat je de komende week gaat doen?!

LISTEN TO THE PODCAST

WATCH THE VIDEO

FOLLOW & CONTACT THANH NGUYEN

Neem gerust contact op voor een gratis intake voor een coachingsgesprek en/of ruimte in haar podcast!

Instagram: @thanh_helpt
Website: thanhhelpt.nl
Podcast: Spotify  & YouTube

Wellicht ook interessant: Thanh en ik hebben eerder in haar podcast “Het leven van een Aziatische Nederlander” een gesprek gevoerd over de relatie met onze vaders. De aflevering kun je hier terugluisteren: De Vader-relatie: lessen en gemis

SUBSCRIBE & FOLLOW

Latest Podcasts

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here