#24: Moeder-dochterrelaties, familielijnen en innerlijk leiderschap met Daniëlle Doeve (+muzikale bonus)

DANIËLLE DOEVE,
COACH GESPECIALISEERD IN LEIDERSCHAP EN TRANSFORMATIE & OPRICHTER HARTSKRACHT EN HEARTFIRE

In het kader van Internationale Vrouwendag is deze aflevering een ode aan alle vrouwen in deze wereld met in het bijzonder de vrouwen in ons leven: onze moeders, grootmoeders en alle moeders daarvoor. Ons leven begint immers bij hen; zij leggen de basis voor alle (levens)lessen die we van daaruit meenemen en hoe we in ons leven staan.

In deze aflevering is Daniëlle Doeve te gast. Ze vertelt openhartig, maar ook liefdevol over de relatie met haar moeder en hoe ze als dochter, geliefde, moeder en vrouw haar plek inneemt. Op 6-jarige leeftijd is haar moeder na een lange periode van manisch-depressiviteit in een psychische inrichting opgenomen en niet meer teruggekeerd in het gezin. Deze intense levensgebeurtenis is tevens voedingsbodem geweest voor haar vindtocht naar heelheid en verbinding. Verbinding met haar ontwikkeling, met haar werk en haar roeping. Zoals ze zelf zegt, is haar hart als een richtinggevend kompas.

Daniëlle Doeve is leiderschapscoach, workshopbegeleider en facilitator in het internationale leiderschapsprogramma’s voor vrouwen Coming Into Your Own. Ze begeleidt graag vrouwen die hun zielsmissie willen leven en de moed hebben om hun hart te gaan volgen. Haar talent is om een ​​veilige bedding te creëren waar heling en transformatie plaatsvindt en mensen volledig tot bloei komen.

Hiervoor heeft ze 16 jaar in verschillende functies bij een groot energiebedrijf gewerkt met een sterke drive om de klant- en medewerkerstevredenheid te verbeteren. Daarnaast is ze samen met haar man de oprichter van HeartFire, en organiseren ze bezielde (mantra)concerten die het hart openen in de grote kerken en theaters van Amsterdam.

Daniëlle woont in Amsterdam en is getrouwd met Jeroen. Ze hebben twee kinderen, Roman en Isobel. Haar coaching praktijk is gevestigd in het nieuwe Urban Retreat Center “De Meditatietuin” midden in het Amstelpark in Amsterdam.

“The well-being of our world cries out for the beauty, the strength and the wisdom of women coming into their own.”
Barbara Cecil, founding mother of CIYO Feminine Leadership Journey

Connect with Daniëlle Doeve

Daniëlle Doeve – Hartskracht:

website Hartskracht: danielledoeve.nl
Instagram: @danielledoeve_hartskracht
Facebook: Daniëlle Doeve – Hartskracht
LinkedIn: Daniëlle Doeve – Van Kemenade

Heartfire – Concerts & Events That Open The Heart:

website Heartfire: heartfire.nl
Instagram:
@heartfirenl
Facebook: Heartfire NL

BONUS : A MUSICAL GIFT

THIS IS: Fia

Het prachtige nummer Yes & More Please wat je in deze podcast aflevering hoort, komt uit het album van Fia Made Of Start (2016)

Voor meer informatie: Website Fia Music Official
Fia’s discography:

2019 Waterfall of Wisdom
2017 Legacy of Light
2016 Made of Stars

Let’s Get Personal: Online Coming Into Your Own Women’s Leadership Circle

Elke tweede donderdag van de maand organiseert Daniëlle samen met twee andere vrouwen een (online) meeting voor vrouwen met als doel empowerment van je innerlijk leiderschap.
Voor meer informatie en alle data zie Facebook: BeyondThreeFeminineLeadership

De eerstvolgende data zijn:
– donderdag 11 maart 2021: klik hier.
– donderdag 8 april 2021: klik hier.

LOVE THIS PODCAST?

Latest Podcasts

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here